Jornada internacional “El llarg adeu de la desindustrialització. La ciutat dels treball(s)”

Demà dijous, 8 d’octubre, a partir de les 9.15 h, per YouTube

Demà dijous, 8 d’octubre, la Fundació Cipriano Garcia – CCOO de Catalunya organitza la jornada internacional “El llarg adeu de la desindustrialització. La ciutat dels treball(s)”.

Es farà demà a partir de les 9.15 h a la Nau Bostik (c/ Ferran Turné, 1-11, de Barcelona), i es requereix inscripció, si bé es podrà seguir de forma telemàtica per YouTube en sessió de matí (https://youtu.be/hupqM2Fazrk) i sessió de tarda (https://youtu.be/Sjr34etSsfk).

La jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i hi col·laboren “Proyecto cambio sociocultural, memoria, patrimonio e identidades en contextos de desindustrialización” i Nau Bostik, vol examinar la relació entre les tendències globals del fenomen de la desindustrialització, i com són d’importants les polítiques industrials integrades i sostingudes en el temps per evitar casos com el de la multinacional japonesa Nissan.

A la presentació, per part de CCOO hi participaran Toni Mora, secretari de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions, i Javier Tébar, director de l’Arxiu Històric del sindicat.

Trobareu més informació i el programa a Internet:
https://fciprianogarcia.ccoo.cat/ciprianogarcia/noticia/232839/el-llarg-adeu-de-la-desindustrialitzacio-la-ciutat-dels-treballs

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 7 d’octubre de 2020

Agenda:

Dijous, 8 d’octubre, de 2020
a partir de les 9.15 hores
YOUTUBE sessió de matí https://youtu.be/hupqM2Fazrk
YOUTUBE sessió de tarda https://youtu.be/Sjr34etSsfk