El president Torra es reunirà demà amb els agents econòmics i socials per tractar sobre les baixes laborals dels pares amb fills en quarantena

Dimarts, 22 de setembre, a les 12.30 hores, al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà demà dimarts, 22 de setembre, amb els agents econòmics i socials per tal de buscar una solució per als pares amb fills en quarantena que no puguin anar a treballar per cuidar-los. El cap del Govern ja va avançar al debat de política general, celebrat la setmana passada, la seva intenció de dur a terme aquesta reunió.
La sessió de treball tindrà lloc a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat, a partir de les 12.30 hores (la reunió serà a porta tancada, però es podran fer fotos a l’inici).
El cap de l’Executiu encapçalarà la reunió, en la qual també participaran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; els consellers d’Educació, Josep Bargalló; de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa.
Per part dels agents socioeconòmics, hi prendran part els presidents de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i Pimec, Josep Gonzàlez, i els secretaris generals de CCOO Catalunya, Javier Pacheco, i UGT Catalunya, Camil Ros.
Protocol d’accés a Palau: com a mesura de prevenció davant la COVID-19, l’accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància física amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la COVID-19 poden comportar retards en l’accés. Els mitjans que vulguin cobrir els actes i reunions han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest gabinet, enviant un correu electrònic a [email protected].
Segons ens informa el Gabinet de Premsa de Presidència, habilitaran un espai per atendre els mitjans de comunicació un cop finalitzada la trobada amb les mesures de seguretat establertes.