El més important és evitar acomiadaments

CCOO de Catalunya valora positivament l'acord de pròrroga dels ERTO


Foto CCOO i UGT van signar dilluns a Madrid un acord amb el Govern de l’Estat i les patronals. Aquest acord permet mantenir la situació d’ERTO per a gairebé quatre milions de persones, assegurant-los ingressos fins al 30 de juny.

És molt important que aquesta mesura, destinada a preservar els llocs de treball, es produeixi mitjançant un acord i s’eviti la multiplicació del conflicte empresa per empresa.

Javier Pacheco en destaca que “per primera vegada les ajudes públiques estan limitades per a les empreses que declaren dividends i per a les que tenen la seu a paradisos fiscals”.

L’acord permet la reincorporació progressiva al lloc de treball per facilitar l’adaptació al ritme de represa de l’activitat que permeti l’evolució de la pandèmia.

Feu clic per veure:
- El resum de l'acord sobre l'extinció dels expedients de suspensió temporal d'ocupació (ERTO) i les seves condicions.
- La Gaceta Sindical especial sobre l'Acord social en defensa de l'ocupació.
14/05/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.