CCOO denuncia els incompliments i endarreriments reiterats en el pagament dels salaris

Vaga indefinida a Autocares Ravigo, S.L.


Transcorregut un mes des de l’inici del conflicte i de les aturades parcials convocades per CCOO a Autocares Ravigo, S.L., l’empresa continua sense complir els acords assolits davant el Tribunal Laboral de Catalunya.

Autocares Ravigo, que majoritàriament presta el servei de transport escolar d’educació especial per a consells comarcals i ajuntaments de tot Catalunya, no dona cap explicació davant els continus ajornaments en el pagament de les nòmines.

Per a CCOO, aquesta situació obliga anar a la vaga indefinida a partir d’aquest dilluns 18 de març, per aturar aquesta situació de desemparament de les persones treballadores i el consegüent perjudici econòmic a les economies familiars.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 15 de març de 2019
15/03/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.