Vaga de 24 hores al sector d'educació amb motiu del 8 de Març


Delegades de CCOO de Catalunya del sector de l'EducacióLa Federació d'Educació de CCOO convoca vaga general a l'educació el pròxim 8 de març dins del marc sindical confederal que possibilita l'atur de 24 hores en sectors estratègics com l'ensenyament, clau per a l'erradicació del sexisme i l'avanç cap a una societat igualitària.

Cada vegada és més urgent situar la igualtat, la coeducació i l'eliminació de violències en el centre del debat educatiu, per promoure un canvi en les polítiques educatives que situï el nostre país en llindars de progrés i desenvolupament d'acord amb el temps social. CCOO ha insistit repetidament en la necessitat que els governs posin els mitjans suficients perquè aquestes polítiques garanteixin la transformació de l'androcentrisme educatiu.

Feu clic per veure el dossier informatiu sobre la vaga de 24 hores al sector de l'educació amb motiu del 8 de Març.

28/02/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.