Després de 12 anys de lluita

CCOO manifesta la seva satisfacció per l'aprovació al Ple de la Diputació de Barcelona de la integració de les treballadores i els treballadors de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT)


Després de 12 anys de lluita de tota la plantilla, el Ple d’avui de la Diputació de Barcelona acaba d’aprovar amb el vot favorable de tots els grups a l’acord d’integració del personal funcionari i de valoració de llocs de treball de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT).

Resten però encara temes pendents sobre els quals CCOO està negociant, dins del marc del diàleg i la bona fe, i dels quals desitgem en breu tenir acords.

Des de CCOO es vol felicitar la plantilla per la seva lluita constant i les mobilitzacions, sobretot en les jornades de vaga,en les quals van participar el 80% de les treballadores i dels treballadors i que van ser l’expressió d’una solidaritat necessària per aconseguir millores i justícia social.
20/12/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies