Campanya pre-renda 2018


Foto Si aquest any 2018, has comprat o venut un pis, si has tingut algun guany patrimonial,  t'has jubilat, has cobrat un premi extraordinari a la feina, has treballat a més d'una feina, has recuperat un pla de pensions…

Si ets professional, valora el rendiment de l'activitat abans de finalitzar l'any.

Des del 19 de novembre fins al 14 de desembre, t'oferim un consultori per valorar aquests impactes a la renda que hauràs de presentar l'any vinent.

A la seu de Via Laietana,16, 2n pis, despatx porta 211 de Barcelona
IMPORTANT: s'ha de concertar cita per telèfon 682.54.56.71


HONORARIS CAMPANYA PRE-RENDA 2018 PER A AFILIATS/ADES (1)
Imports amb IVA (21%) inclòs

HONORARI: 35 euros

(1) Els afiliats/ades hauran d'acreditar estar al corrent en el pagament de la quota sindical
Per tal de possibilitar l'assessorament s'haurà d'aportar les declaracions del 2016 i 2017, el DNI i, si escau, aquella altra documentació que sigui necessària.


16/11/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.