EUROPCAR

Europcar

Per a totes les persones afiliades hi ha una tarifa tancada, subjecta a disponibilitat, que varia en funció del mes per al que reserveu el cotxe (Vegeu documents associats). Recomanem reservar amb antelació per assegurar la disponibilitat:

Nou càrrec de desinfecció i neteja a cada lloguer amb recollida (2,50€ en el cas d’Espanya). Aquest càrrec no està inclòs a l’oferta especial a l’afiliació de CCOO

A l’acord es manté l’oferta per als afiliats d’adquirir vehicles provinents de la seva flota, amb importants descomptes sobre el preu que consta a la seva web. També hi ha importants descomptes en el lloguer de vehicles industrials (Furgonetes)

Per a les persones afiliades la tarifa inclourà quilometratge il·limitat i assegurança personal d’accidents, entre d’altres. Hi ha altres suplements que queden a elecció de l’usuari.

Enllaç directe ja amb el codi de descompte 42103771 inclòs

A més, les reserves es poden fer a les oficines de B The Travel Brand, oa qualsevol de les oficines Europcar, a la central de reserves o al web d’Europcar http://www.europcar.es donant el codi que et identifica com a afiliat/da CCOO.

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo