Cluster Asturias Paraíso Rural

6221

5% de descompte per a l’afiliació de CCOO

Astúries Paradís Rural Clúster d’empresaris de turisme rural d’Astúries és una associació d’empresaris de turisme rural d’Astúries, formada íntegrament per Pimes i micropimes. Apostem per un turisme sostenible, productes locals i empreses principalment familiars o de mida petita, recolzant-les per millorar la seva competitivitat i serveis. Entre les nostres empreses comptem amb allotjaments, empreses de turisme actiu, museus, restaurants, agències de viatges i altres serveis.

Oferim a l’afiliació de CCOO descomptes des de mínim un 5% sobre els preus de venda al públic en allotjaments i activitats adherides a aquest acord mitjançant la plataforma https://colaboradores.asturiasparaisorural.com. Per obtenir aquest descompte, els afiliats/des hauran d’utilitzar el codi PX-56280 ( l’establiment pot demanar identificació com a afiliat )

Aquestes reserves es faran directament amb l’empresa que presta el servei, eliminant així comissions que puguin encarir el servei. A més, a través dels canals de contacte del clúster oferim informació i assessorament gratuït per planificar els seus viatges a Astúries a totes aquelles persones afiliades que així ho desitgin.

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo