Coopera

Coopera

Pau I Solidaritat Desfem Nusos

Fes-te soci de la Fundació Pau i Solidaritat i col·labora-hi!

El sindicat treballa el tema de la cooperació a través de la Fundació Pau i Solidaritat, que promou la defensa dels drets humans laborals al món a través de la cooperació sindical i transformadora.

És una organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) que coopera amb organitzacions sindicals i populars de tot el món. Defensa els drets humans laborals al món i dona suport a la cooperació sindical al desenvolupament.

Emplena el formulari següent

Logo Bizum

O fes una aportació puntual per Bizum amb el codi següent: 05125

*Recorda que per sol·licitar el teu certificat fiscal, quan hagis realitzat la donació per Bizum, has de posar-te en contacte amb nosaltres a [email protected] i facilitar-nos la informació següent: nom i cognoms, NIF, adreça postal, adreça electrònica, import i data de la donació.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Responsable del tractament: Fundació Pau i Solidaritat. Finalitat del tractament: manteniment de la relació com a cooperant de la fundació conforme a les finalitats establertes en els Estatuts i reglaments de la fundació, gestió administrativa i cobrament de quotes, així com remissió d’informació electrònica sobre nous esdeveniments o activitats organitzades pel responsable, i finalitats estadístiques i històriques. Legitimació: el teu consentiment. Persones destinatàries de les dades (cessions o transferències): en cap cas no es realitzaran cessions de dades. Drets: podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, portabilitat, limitació del tractament, supressió i, si escau, oposició enviant un correu a [email protected].