Cadena humana a l’Hospitalet

En defensa de l’educació pública

CCOO crida a participar a la cadena humana que es farà a l’Hospitalet, davant de l’Ajuntament, en defensa de l’educació pública dissabte, 9 de març, a les 12 hores.

Amb aquesta acció, convocada per la comunitat educativa, volem deixar ben clar, una vegada més, que:

– No acceptem cap més retallada en educació pública. Volem una escola pública digna i de qualitat per als nostres fills i filles.

– Exigim uns centre públics amb plantilles suficients i no precaritzades i unes condicions laborals i salarials dignes per als seus treballadors i treballadores.

– L’educació és una eina fonamental per superar l’actual situació de crisi econòmica i social, i l’ensenyament públic ha de garantir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats d’infants, joves i ciutadania en general. Una política de retallades no ajuda a avançar en aquesta direcció.

– Volem mantenir el sistema d’immersió lingüística com a eina bàsica per garantir la integració i la cohesió social als nostres centres educatius.

– La crisi no ha de servir d’excusa per desmantellar el servei públic d’educació i no volem una educació privada al servei d’uns pocs.

– No hem de pagar una crisi que no hem provocat mentre es retallen serveis públics essencials.

– En aquest sentit, manifestem amb rotunditat que ens hi oposarem amb fermesa i prendrem les mesures de mobilització que siguin necessàries.

Tots i totes per una educació pública, catalana i de qualitat.
No volem cap més retallada en educació pública.

Veure el manifest i el cartell. També les imatges.