CCOO del Barcelonès Nord, disconforme amb el nomenament del nou Consell d’Administració de Badalona Comunicació

Donada la seva composició d’esquenes a les entitats de la ciutat

CCOO del Barcelonès Nord expressa la seva disconformitat amb la composició del recentment constituït Consell d’Administració de Badalona Comunicació, SA.

CCOO del Barcelonès Nord considera poc adequada la composició, integrada exclusivament per representants dels grups polítics municipals. Per a la nostra organització, l’empresa municipal de ràdio i televisió no pot tenir una direcció al marge de la societat civil badalonina.

El nou consell d’administració no respon a reclamacions d’una major i real participació ciutadana, defugint la transparència exigible a la gestió política d’un ens finançat amb fons procedents de tots els ciutadans i ciutadanes.

CCOO del Barcelonès defensa un Consell plural i professional, amb participació d’entitats de la ciutat, i que defensi l’objectivitat i la independència informativa, així com que garanteixi les condicions econòmiques i socials dels treballadors/es que exerceixen la seva professió a la ràdio i la televisió badalonines.

És per això que CCOO del Barcelonès Nord ha votat en contra d’un Consell que configura un model de mitjans de comunicació local entès com a lobby polític de la informació, més que com un ens informatiu que reflecteixi la diversitat ciutadana i garanteixi la pluralitat d’opinió.