Assegurances

Atlantis Assegurances.

Atlantis

 Amb Atlantis Assegurances, en conveni amb CCOO, pots fer-te una assegurança d'automòbil, de llar, d'accidents personals, de caravanes, de vida i d'estalvi en unes condicions molt avantatjoses per als afiliats i afiliades.

www.atlantis-seguros.es
infocomercial@atlantisgrupo.es
901 500 400
93 496 47 96Nova campanya d'Atlantis per als afiliats i afiliades de CCOO de Catalunya


Atlantis. Gaudeix d'avantatges i condicions especials per ser afiliat/ada de CCOO Catalunya

Assegurança col·lectiva d'accidents.

Si ets afiliat o afiliada amb més d'un any d'antiguitat i estàs al corrent de pagament, et cobreix una pòlissa col·lectiva de nou mil euros (9.000 €) en cas de mort per qualsevol tipus d'accident.

Resum de les clàusules
.

Pla associat de pensions de CCOO.

Si vols gaudir d'una pensió complementària en el moment de la teva jubilació, CCOO t'ofereix un pla de pensions per a afiliats i afiliades, amb la garantia i el control de CCOO, i amb millors condicions que les que ofereixen altres entitats.

Característiques del pla associat de pensions de CCOO.

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.