« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

XIII Trobada de Tardor per a membres de Comissions de Control de Plans i Fons de Pensions

Fulles Seques Trobada De Tardor Plans Pensions

El proper 24 de novembre, a la sala 11 de la primera planta de Via Laietana, 16 (08003 Barcelona), se celebrarà la XIII Trobada de Tardor per a membres de comissions de control de plans i fons de pensions del sistema d’ocupació, organitzada per l’Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya.

A la XIII Trobada de Tardor, s’hi abordaran temes sobre la previsió social complementària organitzats en tres àrees temàtiques principals. En una primera àrea es parlarà de la gestió dels fons de pensions; la segona estarà dedicada a l’educació financera amb intervencions sobre la planificació de la jubilació i el cobrament de les prestacions, entre d’altres, i en una tercera àrea s’abordaran les noves estratègies d’inversió tenint en compte la situació actual dels mercats i la necessitat d’incloure nous actius amb inversió sostenible i responsable (ISR) a les nostres carteres.

Feu clic per omplir el formulari d’inscripció o per veure el programa de la XIII Trobada de Tardor per a membres de comissions de control de plans i fons de pensions del sistema d’ocupació

Programa Trobada Tardor Plans Pensions 2022 V2