format impressió |  contrast  

Responsabilitat social

 

 

via laietana, 16
5a planta
08003 barcelona
telèfon 934.812.906
Fax. 934.812.770
sseliva@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Reial decret 221/2008, de 15 de febrer, crea i regula el Consell Estatal de Responsabilitat Social de les Empreses

Consell Estatal de RSE


Reial Decret Regulació Consell Estatal RSE.PDF

Consell Estatal de RSE

El Reial decret 221/2008, de 15 de febrer, crea i regula el Consell Estatal de Responsabilitat Social de les Empreses, que s'adscriu al Ministeri de Treball i Assumptes Socials, a través de la Secretaria General d'Ocupació.

El Consell i està encarregat de l'impuls i foment de les polítiques de Responsabilitat Social de les Empreses i es constitueix en el marc de referència per al desenvolupament d'aquesta matèria a Espanya.

Els objectius del Consell Estatal de RSE són:

Constituir un fòrum de debat sobre responsabilitat social de les empreses entre les organitzacions empresarials i sindicals més representatives, administracions públiques i altres organitzacions i institucions de reconeguda representativitat en a l'àmbit de la responsabilitat social de les empreses que serveixi com a marc de referència per al desenvolupament de la responsabilitat social de les empreses a Espanya.

Fomentar les iniciatives sobre responsabilitat social de les empreses, proposant al Govern, en el marc de les seves funcions assessores i consultives, mesures que vagin en aquest sentit, prestant una atenció especial a la singularitat de les PIME.

Informar, si escau, sobre les iniciatives i regulacions públiques que afectin les actuacions d'empreses, organitzacions i institucions públiques i privades, que constitueixen un valor afegit al compliment de les seves obligacions legals, contribuint alhora al progrés social i econòmic en el marc d'un desenvolupament sostenible.

Promocions d’estàndards i/o característiques de les memòries i/o informes de responsabilitat social de les empreses i de sostenibilitat, així com eines més adequades per a la seva elaboració i seguiment.

Analitzar el desenvolupament de la responsabilitat social de les empreses a Espanya, la Unió Europea i països tercers, i informar sobre actuacions en matèria de responsabilitat social de les empreses.

17/05/2011

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

On som Afilia't aquí

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI