Un món sense LGTBIfòbia

Amb l’elaboració d’aquest tríptic, el nostre principal objectiu és fer palesa la diversitat de cada persona, com una realitat que propicia una forma de sentir-nos i de viure en funció de com som en cada moment de la nostra vida.

A CCOO tenim un grup denominat Àmbit LGTBI per treballar i abordar, des d’una perspectiva sindical i social, totes les discriminacions que pateixen les persones que formen
part d’aquest col·lectiu, tant pel que fa a l’àmbit laboral com al social.

LA DISCRIMINACIÓ DE LA DIVERSITAT SEXUAL A LA FEINA

L’àmbit laboral és un espai de socialització fonamental en la vida de les persones, ja que hi convivim moltes hores de la nostra vida i, per tant, és un lloc on fer visible i palesa la igualtat i la dignitat de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexes.

Mereixen una referència específica les situacions de discriminació que pateixen les persones seropositives, tant aquelles que són portadores del VIH com aquelles que es troben en algun estadi del desenvolupament de la malaltia i es mantenen actives laboralment. El rebuig o l’assetjament al lloc de treball poden ser especialment cruels, i cal combatre’ls amb informació sobre els prejudicis i amb contundència envers qualsevol indici de discriminació.

Feu clic per veure el tríptic Un món sense LGTBIfòbia