Demà dimarts, 24 d'octubre, a les 10.30 hores, a la seu de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FaPaC)

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) convoca roda de premsa per anunciar concentracions previstes per a dimecres a les portes dels ajuntaments capitals de comarca


Foto El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) convoca una roda de premsa demà dimarts, 24 d’octubre, per denunciar com s’ha posat en qüestió la professionalitat dels treballadors i treballadores de l’educació a Catalunya per part de diferents membres del Govern de l’Estat, de polítics del Partit Popular i de Ciutadans.

Les acusacions d’adoctrinament i d’incitar l’odi a Espanya no poden quedar sense resposta per part de la comunitat educativa. És per això que demà es presentaran les concentracions en protesta per aquestes acusacions amb el lema “No ens toqueu l’EDUCACIÓ!”

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 23 d’octubre de 2017

Agenda:
Dimarts, 24 d’octubre de 2017
A les 10.30 hores
Seu de FaPaC - carrer Cartagena, 245, àticOficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 23 d’octubre de 201723/10/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies