Demà dimecres, 18 d'octubre, a les 12.00 hores, davant la Delegació d'Hisenda de plaça Letamendi, 13, de Barcelona

Concentració de rebuig a l'ERO d'Unipost


CCOO ha convocat vaga indefinida i concentracions en totes les delegacions d'Hisenda estatal on Unipost té centre de treball, coincidint amb la primera reunió del període de consultes d'aquest dimecres 18 d'octubre.

CCOO ha assenyalat que la nefasta gestió de la família Raventós a l'empresa Unipost ha portat a la companyia a un concurs de creditors, on l'única alternativa proposada per l'administrador concursal ha estat el plantejament d'un ERO que afecta una plantilla de 2.400 treballadors i treballadores, distribuïts en 82 centres de treball a escala estatal. Aquest fet suposa la dissolució de l'empresa, tret que es concreti la venda a un altre operador postal o fons d'inversió, tal com ja va anunciar Jausas Legal en el seu comunicat a premsa.

El sindicat seguirà insistint per evitar la liquidació de la companyia i per fer el possible perquè el comprador d'aquesta impulsi un projecte empresarial que els gestors d'Unipost han estat incapaços de dur a terme i que, per descomptat, no ha de passar per un acomiadament col·lectiu que disminueixi la plantilla actual. Per a això no descarta intensificar el procés de mobilització en les properes setmanes, per facilitar un comprador viable per a Unipost.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 17 d’octubre de 2017

Agenda:
Dimecres 18 d’octubre de 2017
a les 12.00 hores
Davant Delegació d’Hisenda - Plaça Letamendi, 13. BCN
17/10/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies