CCOO de Catalunya fa una crida a participar en la manifestació de la Plataforma Mai Més contra les guerres i el terrorisme

Demà dissabte, 28 de novembre, a les 17 hores, a la plaça de la Universitat de Barcelona

Demà dissabte, 28 de novembre, la Plataforma Mai Més, formada per diferents associacions i entitats -entre les quals hi ha CCOO de Catalunya- que treballen per la pau, els drets humans i la justícia social, ha convocat una manifestació a Barcelona contra les guerres i el terrorisme. L’objectiu és mostrar el rebuig de la ciutadania a la violència, ja sigui exercida per grups o governs, i reclamar als nostres governants una política exterior que compleixi i garanteixi els drets humans aquí i arreu.

Començarà a les 17 hores des de la plaça de la Universitat, i baixarà per carrer Pelai i Via Laietana fins a la plaça de Sant Jaume.

A la convocatòria, hi assistirà Joan Carles Gallego, secretari general del sindicat, que formarà part de la capçalera de la manifestació. Gallego atendrà als mitjans de comunicació abans de començar la manifestació, a la confluència del carrer Pelai amb la plaça de la Universitat.

Trobareu el manifest a Internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/196594/mai-mes-

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 27 de novembre de 2015

Agenda:
Dissabte 28 de novembre de 2015
a les 17 hores
Plaça Universitat. Barcelona