Presentació del manifest: ”Una altra política i uns altres valors per sortir de la crisi”

CCOO dóna suport al manifest

L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’escriptor i poeta Luis García Montero, els actors Juan Diego Boto i Juan Diego, l’escriptora Almudena Grandes, els cantants Miguel Ríos i Joaquín Sabina, i l’actriu Lucía Álvarez. Tots ells van fer la lectura del manifest, que denuncia la degradació de la política alhora que n’exigeix la dignificació, així com la necessitat de recuperar el protagonisme dels ciutadans i ciutadanes i paraules com diàleg, compromís, consciència, legalitat i bé públic.

El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, va subratllar la importància d’aquesta mobilització, a la vegada que va recordar que aquesta crisi no és només econòmica, sinó també ecològica, alimentària, moral i de valors. Segons Toxo, des de l’esquerra, el Govern i els sindicats, s’ha de treballar per demostrar que hi ha una altra manera més solidària d’entendre l’economia.

Amplieu la informació fent clic aquí.

Manifest Una altra política i uns altres valors per sortir de la crisi Manifest Una altra política i uns altres valors per sortir de la crisi Ignacio Fernández Toxo Manifest Una altra política i uns altres valors per sortir de la crisi