format impressió |  contrast  

Barcelonès

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
CCOO del Barcelonès

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Viabilitat al centre de treball de Plaça Europa de l'Hospitalet

CCOO signa l'acord de l'ERO presentat per ServiAide que rebaixa les afectacions, inclou recol·locacions i dona condicions menys traumàtiques per als acomiadaments


La Secció Sindical de CCOO de Serveis a ServiAide valora positivament aquest acord, que dona viabilitat al centre de treball de Plaça Europa de l’Hospitalet per al personal que es queda en l’empresa i dona una solució menys traumàtica per a les persones a les quals la direcció de l’empresa decidirà acomiadar.

La comissió negociadora de l’ERO ha arribat a un acord transcorreguts els 30 dies del període de consultes de l’acomiadament col·lectiu plantejat, inicialment per a 224 persones treballadores, per la direcció de ServiAide (Grup Zurich Assegurances) a l’Hospitalet de Llobregat.

L’acord va ser ratificat en l’assemblea de treballadors amb el vot favorable del 94% i es va procedir a la seva signatura el dimarts 8 d’octubre. En línies generals l’acord es compromet a:
- Rebaixar el nombre d’afectats en 77 persones, que es recol·loquen a ServiAide, Zurich Assegurances, i a BanSabadell Assegurances Generals, en vacants i en treball que s’internalitza.
- Prejubilacions a partir dels 55 anys d’edat amb el 80% del salari.
- Indemnitzacions per acomiadament de 51 dies per any de servei, amb topall de 35 mensualitats.
- Pla de recol·locació amb LHH, empresa per a serveis de reinserció laboral, per assegurar un lloc de treball al RACC i a HomeServe a 93 persones, i recerca d’ocupació o reorientació professional per a la resta.
- Comissió de seguiment per vetllar pel compliment i tractar temes d’especial sensibilitat.
- Borsa d’ocupació, amb possibilitat de tornada.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 d’octubre de 2019

09/10/2019

Afilia't aquí
Ona Sindical Integra Unions Locals Federacions CCOO Catalunya CCOO d'Espanya Salut laboral Publicacions CONC Xarxes socials CERES Fundación cipriano Garcia ISTAS Fundación 1 de Mayo Gaceta Sindical CES CSI

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI