CCOO del Barcelonès rebutja la proposta del PP de condicionar el reagrupament familiar al ‘civisme’

El PP intenta trencar el pacte d’immigració de Barcelona

Una altra vegada, el Partit Popular ha mostrat el seu menyspreu a la ciutat i als ciutadans de Barcelona proposant mesures discriminatòries i xenòfobes per dividir la ciutadania d’aquesta ciutat.

Condicionar els tràmits de la regularització o el reagrupament familiar dels ciutadans de procedència estrangera a la bona conducta o al civisme en el municipi atempta contra l’estat de dret i les regles bàsiques de la democràcia.

L’onada racista del partit popular per recollir vots està posant en perill la convivència, la pau social i molts anys de treball de centenars d’entitats i de ciutadans que han apostat per una integració basada en la igualtat, la convivència i el respecte mutu.

És inacceptable, d’una banda, associar l’incivisme amb la immigració i, d’una altra, crear ordenances fora de la llei per augmentar el càstig. El Codi penal, com la resta de lleis, és per a tothom i CCOO defensem la seva aplicació sense discriminació entre els ciutadans.

CCOO del Barcelonès reclama als partits polítics que defensin el Pacte d’Immigració de Barcelona i que no es permeti l’ús electoralista de la immigració. Reclamem la unitat de tots per defensar una Barcelona solidària, igualitària i diversa.

Oficina de premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 4 de febrer de 2011