CCOO del Barcelonès es mobilitza per la Diagonal i el tramvia

Amb un assaig de referèndum demà als Jardinets de Gràcia

CCOO del Barcelonès, en el marc de la campanya de participació al referèndum sobre la transformació de la Diagonal, es mobilitza a favor d’aquesta i del tramvia.

CCOO del Barcelonès celebrarà un simulacre de referèndum demà, divendres, 7 de maig, a les 11.30 h, a la part inferior dels Jardinets de Gràcia, amb un punt de votació, per tal que un nombrós grup de treballadores i treballadors puguin assajar el seu vot poques hores abans que es produeixi realment.

L’activitat comptarà amb usuaris de diversos mitjans de transport, fulls cridant a la participació, xapetes cridant al vot, urna i votants; així mateix hi haurà animació musical i el tramvia de CCOO del Barcelonès hi jugarà un paper protagonista.

Amb aquesta acció reivindicativa es vol propiciar la participació i el vot favorable a una transformació que ens sembla transcendental per a la mobilitat pública i la sostenibilitat i per generar condicions d’accés al lloc de treball segures, barates, còmodes i netes, des del Baix Llobregat fins al Barcelonès Nord.