Dades d’afiliació

Dades d’afiliació

Afilia’t a CCOO!

Ens afiliem a CCOO perquè sabem que junts i juntes som més forts i perquè volem un sindicat independent de qualsevol poder econòmic o polític. CCOO només pertany a les persones afiliades.

Entre tots i totes formem la primera organització social del país. Som un gran sindicat integrat per treballadors i treballadores com tu que ens unim i sumem les nostres forces per defensar els nostres interessos laborals i socials i per contribuir a transformar la societat per fer-la més justa i solidària.

Dades d’afiliació a CCOO de Catalunya

A continuació podeu veure un resum de l’afiliació al sindicat amb les últimes dades actualitzades.

Afiliacio Ccoo Catalunya 2022
Afiliacio Ccoo Catalunya Federacions 2022
Afiliacio Ccoo Catalunya Territoris 2022

La gent com tu millora el món

VídeosCartells

“Gent com tu millora el món”

Eva i Laura

Koila i Xavi

Anna i Roberto

Carlos i Franz

Pablo i Isabel

Cartells verticals

Laura Gent Com Tu Millora El Mon

Amb la quota de la Laura hem ajudat a dissenyar plans d’igualtat a empreses de tot Catalunya. Gràcies a ella, milers de dones treballen ara en empreses més igualitàries!

Xavi Gent Com Tu Millora El Mon

El Xavi és delegat de prevenció de riscos laborals. A més, amb la seva quota negociem convenis que milloren les condicions laborals de tothom.

Isabel Gent Com Tu Millora El Mon Hq

La Isabel treballa en el sector de la diversitat funcional. La seva quota fa que altres treballadors i treballadores rebin assessorament jurídic quan els sorgeix un problema a la feina.

Roberto Gent Com Tu Millora El Mon

El Roberto, amb la seva quota, ha plantat la llavor de la reforma laboral i moltes persones tenen ara, gràcies a ell, un contracte estable.

Anna Gent Com Tu Millora El Mon

L’Anna acaba de començar a treballar. Sap que amb la seva quota defensem el sistema de pensions. Ara, i quan ella el necessiti.

Franz Gent Com Tu Millora El Mon

Amb la quota del Franz fem sentir la nostra veu a través del nostre Gabinet Jurídic, que assessora i acompanya cada any milers de persones en els seus conflictes laborals.

Koila Gent Com Tu Millora El Mon

La Koila treballa a la neteja viària. Amb el seu compromís i la seva quota, hem frenat ERO, hem aturat acomiadaments i hem dissenyat plans d’igualtat per a milers de persones treballadores.

Carles Gent Com Tu Millora El Mon

Amb la quota del Carles obliguem les empreses de plataforma a regularitzar els seus treballadors i treballadores, i estem aconseguint posar fi als abusos.

Eva Gent Com Tu Millora El Mon

L’Eva és funcionària i amb la seva quota fa que puguem negociar en nom de 8 de cada 10 treballadors i treballadores catalans.

Pablo Gent Com Tu Millora El Mon

El Pablo va millorar les seves competències als nostres programes de formació i ara ajuda altres persones a desenvolupar les seves competències. A més, amb la quota ajuda que els treballadors i treballadores migrants coneguin els seus drets.

Cartells horitzontals

Koyla Pablo Gent Com Tu Millora El Mon Afiliat

Amb la quota de la Koyla, el Pablo ha rebut formació per reciclar-se, i ara ell ajuda també altres persones que estan a l’atur perquè trobin una nova feina. Afiliar-te a CCOO millora la teva vida i la de milions de persones!

Xavi Isabel Gent Com Tu Millora El Mon Afiliat

Un fil invisible de solidaritat uneix al Xavi i a la Isabel i les més de 140.000 persones afiliades a CCOO que, amb la seva quota paguen la formació, la negociació col·lectiva i la lluita pels drets de milions de persones.

Carles Franz Gent Com Tu Millora El Mon Afiliat

Amb l’aportació del Carles hem regulat l’economia de plataforma i ara el Franz té un contracte estable. La quota de CCOO millora la teva vida i la de milions de persones!

Eva Anna Gent Com Tu Millora El Mon Afiliat

L’Eva és funcionària i lluita cada dia perquè els seus companys i companyes tinguin unes condicions dignes. A més, amb la seva aportació ha fet que s’aprovés la reforma laboral, de manera que l’Anna ha deixat la precarietat enrere. La quota de CCOO millora la teva vida i la de milions de persones!

Laura Roberto Gent Com Tu Millora El Mon Afiliat

Quan t’afilies a CCOO, hi surts guanyant tu i la resta de la societat. Amb la quota de la Laura d’Acció Jove, hem aconseguit que el Roberto, treballador municipal de la neteja, torni a tenir 35 hores de jornada laboral. Afiliar-te a CCOO millora la teva vida i la de milions de persones!