Gran èxit de seguiment en la primera jornada de vaga al Sector de la Neteja d’Edificis i Locals de Catalunya

CCOO i UGT han convocat cinc dies de vaga pel bloqueig del conveni col·lectiu: 8 de març, 3 i 4 d’abril i 14 i 15 de maig

CCOO i UGT valoren com un gran èxit de seguiment la primera jornada de vaga de 24 hores al Sector de la Neteja d’Edificis i Locals de Catalunya que està tenint lloc avui, 8 de març. El sector està pràcticament aturat amb exemples tant destacats com l’Aeroport de Barcelona, SEAT, Nissan, grans hospitals, col·legis i dependències de molts ajuntaments. CCOO i UGT han convocat 5 dies de vaga en el Sector de la Neteja d’Edificis i Locals de Catalunya, els dies 8 de març, 3 i 4 d’abril i 14 i 15 de maig, a causa del bloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu. 

La convocatòria de vaga està fonamentada en el fet que les treballadores i treballadors del sector no poden seguir perdent poder adquisitiu, ni renunciar a drets ja aconseguits i establerts en el conveni, ja que es tracta d’un sector cada vegada més precari a causa de la gestió d’algunes empreses.

A les 11 hores tindrà lloc una concentració del sector a Barcelona, a la plaça Urquinaona, des d’on se sortirà en manifestació fins a la plaça Sant Jaume.