Davant les altes temperatures, CCOO de Catalunya obre les portes i es converteix en refugi climàtic per als treballadors i treballadores

Vine i protegeix-te de la calor!

Treballar amb calor pot resultar incòmode i aclaparador, però també pot comportar múltiples efectes per a la salut i, fins i tot, la mort, en els casos més greus. Per això, CCOO de Catalunya posa els seus locals a disposició de les persones que treballen a la via pública durant l’estiu perquè puguin recuperar temperatura, beure aigua i refrescar-se.

Treballar a l’aire lliure es pot convertir en una activitat perillosa davant de determinades temperatures i a certes hores del dia. Així, qualsevol persona que faci la seva feina al carrer (repartidors, personal de neteja urbana, controladors d’estacionaments regulats, jardiners, etc.) podrà entrar al local de CCOO més proper per refugiar-se del sol i de les altes temperatures.

CCOO de Catalunya fa temps que alerta del greu risc que suposen les altes temperatures a la feina. Per aquest motiu i, com en anys anteriors, el sindicat recorda que és fonamental que les treballadores i els treballadors sàpiguen reconèixer els primers símptomes d’alerta davant d’un cop de calor.

Cartell Refugi Climatic