Presentació del llibre ‘El Guti. L’optimisme de la voluntat’

Demà dimecres, 7 d’octubre del 2020, a les 19 h, per YouTube

Demà dimecres, 7 d’octubre, a les 19 h, a la sala d’actes de la seu de CCOO de Catalunya a Barcelona (Via Laietana, 16), la Fundació Cipriano Garcia – CCOO de Catalunya, juntament amb Edicions 62, presentarà el llibre El Guti. L’optimisme de la voluntat, de Txema Castiella, sobre el polític Antoni Gutiérrez Díaz (1929-2006).

A més de l’autor del llibre hi intervindran Ramon Espasa, Salvador Milà, Miquel Roca i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, en un acte moderat per Milagros Pérez Oliva. L’aforament serà limitat, seguint els criteris sanitaris, i per això cal confirmació d’assistència a [email protected] , tenint en compte que es retransmetrà de forma telemàtica per YouTube (https://youtu.be/TuE3WXuVcic).

L’obra és una biografia del Guti, figura clau de les esquerres catalanes, com a militant i dirigent del PSUC: una part de la vitalitat, la intel·ligència i el tarannà unitari de la resistència franquista porta la seva empremta. Les transformacions col·lectives van ser el seu objectiu, sobre quatre grans eixos: la reconquesta de la llibertat, la construcció d’un socialisme democràtic, el ple reconeixement nacional de Catalunya i el somni d’una Europa social i il·lustrada.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 6 d’octubre de 2020

Agenda:
Dimecres, 7 d’octubre, de 2020
a les 19.00 hores
YOUTUBE https://youtu.be/TuE3WXuVcic