CCOO celebra la Festa del Treball Digne 2020 en format telemàtic i en suport de la cultura

Demà dissabte, 3 d’octubre, a les 18 h, per YouTube

Demà dissabte, 3 d’octubre, a partir de les 18 h, CCOO organitza una nova edició de la Festa del Treball Digne, jornada festiva i reivindicativa que serveix de lloc de trobada de la gent del sindicat de tot Catalunya, davant la proximitat de la Jornada Mundial pel Treball Digne (7 d’octubre). Enguany tindrà un format telemàtic per la situació de crisi sanitària de la COVID-19 i es podrà seguir en directe per YouTube (https://youtu.be/77VQ6cv5GE8).

Es farà de 18 a 20.30 h aproximadament i el fil conductor serà el suport a la cultura: #CulturaÉsTreball. Es recrearà un programa de televisió amb diferents blocs (musicals, culturals, sindicals) presentat per l’actriu Rosa Andreu i amb la música de Radio Vintage Club (versions), Sandra Bautista (guanyadora sona9 2018, cantautora), Dani Flaco (cantautor -actuació gràcies al conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, que dona continuïtat a la festa de CCOO a la localitat per a properes edicions), o Mayte Martin (espectacle “Al cantar a Manuel”).

Es pot adquirir un bo d’ajut (al preu de 6 euros) que val per una samarreta amb el lema “Cultura és Treball”, i que servirà per recaptar fons per pagar tots els professionals del sector que participin a la festa. Els bons d’ajut s’han pogut adquirir al mes de setembre en paper als locals del sindicat al preu de 6 euros després d’haver omplert el  formulari.

La festa es farà des de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16), i tindrà espais amb poesia, actuacions musicals, entrega del Premi Aurora Gómez, parlaments sindicals…

Trobareu tota la informació i el programa d’activitats a Internet: https://www.ccoo.cat/festa/