Demà dimecres, 4 de novembre, a les 12 h, a Barcelona

CCOO es concentra davant la Delegació del Govern a Catalunya per exigir uns serveis públics que garanteixin els drets de ciutadania


La Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya denuncia que la greu situació de l’Administració general de l’Estat està provocant greus efectes cap a la ciutadania que més està patint les conseqüències de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la COVID-19.

Per a CCOO, les actuals dificultats i obstacles per aconseguir una cita prèvia, una resposta a una consulta per correu electrònic o la impossibilitat d’atenció telefònica són conseqüència d’anys de reducció de les plantilles, de l’incompliment sistemàtic de Funció Pública amb els acords assolits en el marc del diàleg social, i de la manca de procediments clars de coordinació entre les diferents administracions que han de garantir uns drets de ciutadania per a tota la població.

Aquesta deixadesa per part dels poders públics ha afeblit aquest servei públic i està posant en greu risc els drets de ciutadania, com ara els drets al subsidi de desocupació pels ERTO, els drets de Seguretat Social (ingrés mínim vital, jubilació...), les gestions d’estrangeria, etc.; uns drets de ciutadania que ja fa temps que es troben reconeguts a les lleis, i d’altres que aquesta situació de pandèmia ha hagut d’establir per garantir una vida digna i una equitat social.

CCOO defensa que els drets de ciutadania no poden esperar i demana al Govern de l’Estat que compleixi amb els acords d’augment de plantilles, i que estableixi una veritable coordinació amb la resta d’administracions per tal de poder oferir el servei públic que la ciutadania necessita. Per això demà dimecres, 4 de novembre, a les 12 h, convoca una concentració a Barcelona davant la Delegació del Govern a Catalunya (c/ Mallorca, 278).

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 3 de novembre de 2020

Agenda:
Dimecres, 4 de novembre, de 2020
a les 12.00 hores
Davant Delegació de Govern. c/Mallorca, 278. BCN

03/11/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.