Actualment a molts centres de repartiment i oficines no es cobreix entre el 30 % i el 40 % de la plantilla: els sindicats inicien concentracions de protesta

CCOO i UGT denuncien la cobertura insuficient de les plantilles als centres de treball de Correos a Catalunya


CCOO i UGT, sindicats majoritaris de Correos a Catalunya, inicien demà divendres, 10 de juliol, a les 9 hores, a la Unitat de Repartiment del Prat de Llobregat (c/ Dolores Ibárruri, 34-36), un procés de mobilitzacions per denunciar la falta de cobertura de plantilla a les unitats de repartiment -urbanes i rurals-, oficines de Correos i centres de tractament postal de tot Catalunya.

Aquesta injustificada retallada en el volum de contractació repercuteix directament en les condicions laborals dels treballadors i treballadores de Correos, per la sobrecàrrega de treball que suposa un risc per a la salut i perjudica la qualitat del servei als ciutadans i ciutadanes de Catalunya, que han de patir llargues cues a les oficines i retards en la recepció dels enviaments.

La falta de contractació afecta a poblacions de tota Catalunya, principalment a Barcelona ciutat -districtes 21 i 16-, Carteria i Centre de Tractament Postal de Girona, Blanes, Lloret de Mar, Tàrrega, Cervera, Gavà, Sant Cugat del Vallès, Granollers, el Vendrell, Sant Celoni, Cunit, Reus, Rubí, Montmeló, Palafrugell i Calafell.

CCOO i UGT continuarem exigint la cobertura de la plantilla de Correos amb contractació suficient per garantir les condicions laborals dels treballadors i treballadores i un servei postal de qualitat als ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 de juliol de 2020
09/07/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.