Edició telemàtica de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC)

Dies 1, 2 i 3 de juliol, en ‘streaming’ per YouTube

De l’1 al 3 de juliol tindrà lloc, de forma telemàtica en streaming per YouTube, un cicle de xerrades de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), amb el títol “La UPEC confinada”.

Constarà de tres sessions. La primera, el dimecres 1 de juliol a les 18.00 hores, titulada “La pandèmia fa esclatar la precarietat sota la catifa”. Serà moderada per Laura Aznar, de Crític, i comptarà amb la presència de Carmen Juares, responsable de Noves Realitats del Treball i Precarietat de CCOO de Catalunya; Sara Moreno, professora de Sociologia de la UAB, i David Casassas, professor de Teoria Social i Política de la UB.

La segona, el dijous 2 de juliol a les 18.00 hores, amb el títol “Les esquerres en la gestió de la incertesa”, serà moderada per Joan Rueda, d’El Punt/AVUI. Hi participaran Miquel Iceta, primer secretari del PSC i diputat al Parlament; Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya i diputat per ERC; Jéssica Albiach, diputada al Parlament per Catalunya En Comú Podem, i Maria Sirvent, diputada al Parlament per la CUP.

La tercera i darrera sessió, el divendres 3 de juliol a les 12.00 hores, amb títol “L’esquerra nord-americana davant Trump i la pandèmia”, serà en format d’entrevista per part de Vicenç Sanclemente, director de Ràdio 4 de RNE, a Bhaskar Sunkara, de la Bernie Sanders Campaign i director de la revista Jacobin.

Aquesta edició confinada pel coronavirus no treu que els dies 4, 5 i 6 de novembre del 2020 es faci la XVI edició de la UPEC; es pot consultar la informació al web https://upec.cat/.