'Lluita digital' 346. Hauran de comptar amb nosaltres


Foto Aquesta publicació digital arriba per correu electrònic, amb una periodicitat quinzenal, a tots els afiliats i afiliades que ho desitgen, completa la informació de la revista en paper Lluita Obrera i afegeix un plus d'actualitat a la informació del sindicat.

En aquest número parlem de la crisi del coronavirus, de les accions telemàtiques que es van fer l'1 de Maig, de l'adequació de la quota d’afiliació a les persones que han perdut ingressos i de l’atur registrat el mes d’abril, entre altres informacions.

Fes clic per veure el número 346 del Lluita Digital.

Si encara no t'hi has subscrit, fes-ho ara! 

Subscripció gratuïta al Lluita Digital.
15/05/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.