Demà dimarts, 25 de febrer, a les 9 hores, davant el TSJC a Barcelona (pg. Lluís Companys, 14)

Concentració per garantir el 4t any al personal investigador en formació de les universitats


El passat 3 de desembre, CCOO i UGT, signants del I Conveni Col·lectiu del Personal Docent i Investigador (PDI) laboral, van ser citats al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) com a primer pas de la demanda de conflicte col·lectiu que van presentar les set universitats públiques contra ambdós sindicats. El motiu era clar, volien impedir el compliment de l’Estatut del Personal Investigador en Formació (EPIF) especialment pel que fa al 4t any de contractació en absència d’informe negatiu. Nosaltres vam insistir en exigir-lo i per tant les universitats van continuar amb la seva demanda (veure la notícia https://educaccio.cat/2019/educacio/universitat/universitats-denuncien-ccoo-per-exigir-prorroga-automatica/).

En paral·lel, un altre sindicat va interposar una demanda contra les universitats reclamant també el 4t any. Finalment el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit unificar els dos judicis, i fixar la vista per a demà dimarts, 25 de febrer, a les 9 hores. Des de CCOO fem una crida pública i urgent a tothom que se senti compromès amb la defensa de la universitat pública a donar suport al col·lectiu del personal investigador en formació, demà a les 9 hores davant el TSJC a Barcelona (pg. Lluís Companys, 14). Ens hi juguem no només unes condicions laborals dignes, sinó el futur de la recerca en l’àmbit universitari català.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 24 de febrer de 2020

Agenda:
Dimarts, 25 de febrer, de 2020
a les 9.00 hores
TSJC - Pg. Lluís Companys, 14. BCN
24/02/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.