Nova mobilització de les plantilles de Nissan pel futur de les plantes i dels llocs de treball

Demà dimarts, 25 de febrer, s’han convocat diferents accions a Zona Franca, Montcada i Sant Andreu

El comitès d’empresa de Nissan han convocat noves mobilitzacions de les treballadores i treballadors de les diferents plantes per exigir a la multinacional un pla industrial de futur que en garanteixi la continuïtat de l’activitat i dels llocs de treball, davant la situació d’incertesa actual. CCOO d’Indústria de Catalunya dona total suport a les diferents accions convocades.

Demà dimarts, 25 de febrer, els comitès tornaran a mobilitzar les plantilles, que faran diferents concentracions a la mateixa hora, les 17.30 h, per exigir l’adjudicació de noves produccions i les inversions necessàries per assegurar el futur de les factories catalanes.

A la fàbrica de Zona Franca, les treballadores i treballadors sortiran en manifestació des de les portes d’accés a la factoria on arriben els autocars fins a la ronda del Litoral. En aquesta mobilització també hi participaran les persones que treballen a la planta del Prat de Llobregat i a NDS (Nissan Distribution Service).

A la fàbrica de Montcada, la plantilla sortirà en manifestació des d’allà fins al pavelló municipal Miquel Poblet (camí de la Font Freda, 3).

A la planta de Sant Andreu, les treballadores i treballadors estan cridats a concentrar-se a les portes de la fàbrica.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 24 de febrer de 2020