Demà dimecres, 20 de novembre, a les 17.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16), amb Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i Unai Sordo, secretari general de CC.OO.

CCOO de Catalunya celebra el 55è aniversari del seu naixement amb l'acte "El dia de la Fundació"


Demà dimecres, 20 de novembre, a les 17.30 hores, a la sala d’actes de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa), el sindicat organitza per primera vegada l’acte "El dia de la Fundació". Es commemorarà la fundació del sindicat, el 20 de novembre del 1964, ara fa 55 anys, a l’església de Sant Medir de Barcelona, i servirà per posar en relleu la funció que compleix la Fundació Cipriano García, el seu projecte i les activitats que desenvolupa.

Un aspecte central de la celebració serà el col·loqui amb Unai Sordo, secretari general de CC.OO., per presentar el seu llibre "¿Un futuro sin sindicatos?", en un debat amb Ariadna Trillas, periodista d’Alternativas Económicas, que precedirà el tancament de l’acte amb Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Prèviament, a les 17 hores, el secretari general de CCOO, Unai Sordo, atendrà als mitjans de comunicació.

Podeu veure més informació de l’acte a internet:
https://fciprianogarcia.ccoo.cat/ciprianogarcia/noticia/226419/el-dia-de-la-fundacio-

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 19 de novembre de 2019

Agenda:
Dimecres, 20 de novembre, de 2019
17.00 hores (declas); 17.30 hores (acte)
Sala d’actes CCOO - Via Laietana, 16, planta baixa. BCN
19/11/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.