Modificacions en relació amb la jornada, la paternitat o la maternitat i el subsidi per a majors de 52 anys


Foto CCOO de Catalunya ha realitzat diverses infografies informatives en relació amb la modificació dels reials decrets 6 i 8 del 2019.

El Reial decret 6/2019, d'1 de març, es dedica a les mesures urgents per garantir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes a la feina i l'ocupació, mentre que el Reial decret 8/2019, de 8 de març, s'encarrega de les mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball.Feu clic per veure:


Infografia sobre la jornada

Infografia sobre maternitat i paternitat

Infografia sobre els majors de 52 anys

09/04/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.