Demà divendres, 30 de novembre, a les 10 hores, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa)

CCOO organitza un acte per debatre sobre el futur de les pensions


Amb el títol “Negociació de les pensions: Comissió del Pacte de Toledo”, CCOO de Catalunya organitza demà divendres, 30 de novembre, un acte per debatre sobre el futur de les pensions.

Es farà demà, a partir de les 10 hores, a la sala d’actes de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa), i es volen tractar qüestions com les negociacions en curs a la Comissió Parlamentària del Pacte de Toledo o els nous passos per garantir el compliment de l'IPC i la sostenibilitat en el futur.

Després d’una intervenció d’Aina Vidal, diputada del Congrés i portaveu del grup En Comú Podem a la Comissió de Seguiment del Pacte de Toledo (amb presentació a càrrec de Miquel Lluch, secretari general de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de Catalunya), hi haurà un col·loqui -moderat per Raúl López, responsable d’Afiliació de Pensionistes de CCOO d’Indústria- amb Ricard Bellera, secretari de Treball i Economia de CCOO de Catalunya i Irene Ortiz, coordinadora nacional d’Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya; per acabar, farà la cloenda Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 29 de novembre de 2018

Agenda:
Divendres, 30 de novembre, de 2018
a les 10 hores
Sala d’actes CCOO - Via Laietana, 16, planta baixa. Barcelona
29/11/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies