Primera reunió del secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

El dimarts 17 de maig, a les 17.30 hores

El proper dimarts, 17 de maig, a les 17.30 hores, tindrà lloc al Palau de la Generalitat, la primera trobada oficial del secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Aquesta trobada va ser posposada en el seu moment a causa d’un accident que va patir el nostre secretari general.

Gallego exposarà al president de la Generalitat la visió del sindicat sobre la situació econòmica, social i laboral del país i les propostes de CCOO per combatre la pobresa laboral i social de bona part de la ciutadania de Catalunya.

En començar la reunió els mitjans audiovisuals podran enregistrar els “muts”. Un cop acabada, sobre les 18.30 hores aproximadament, el secretari general de CCOO de Catalunya atendrà els mitjans que ho desitgin a la sortida del Palau de la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 13 de maig de 2016

Agenda:
Dimarts 17 de maig de 2016
17.30 hores (muts); 18.30 (declaracions)
Muts al Palau de la Generalitat i declaracions a la plaça de Sant Jaume de Barcelona