Solo Camboya – Latitude for Travel

Solo Camboya

10% de descompte per a l’afiliació de CCOO

ESPECIALISTES VIATGES A CAMBODJA EN CASTELLA
Descompte del 10% sobre els preus.
(condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella, fills i filles)
El que diferencia SOLO CAMBOYA d’altres agències és la filosofia de viatge. Dissenyen els viatges a Cambodja per gaudir, conèixer i compartir experiències. Descobreixen les destinacions amb calma, sense presses, assaborint l’autenticitat de el lloc.

Darrere de SOLO CAMBOYA hi ha un equip de professionals i grans viatgers. L’equip està compost per veritables amants de Cambodja i, tots amb el desig comú d’ensenyar la veritable Cambodja als altres.
SOLO CAMBOYA és un petit tour operador, experts a Cambodja. Tots els viatges privats es dissenyen a el més mínim detall, tractant d’oferir sempre la millor qualitat al millor preu. En a la mesura del possible s’utilitzen petits hotels, que ens acostin més a la cultura local, però amb els millors nivells de qualitat.
Prioritzen la qualitat i no la quantitat, per això, els viatges en grup són d’un màxim de 10 viatgers, per facilitar visites i desplaçaments, i perquè el grup pugui sentir-se en família.

Nota.- “Solo Camboya” és una marca operada pel tour operador “Latitude for Travel” registrada al Regne de Cambodja. llicència 063/18. Es regeix per la legislació espanyola quan el client o clienta fa el pagament de la seva reserva a través d’un compte bancari a Espanya, i per la legislació cambodjana, si el pagament de la seva reserva es fa a través d’un compte bancari a Cambodja

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo