Puydu Fou España

Logo Puydufou Imatge Web

Tarifes especials per a persones afiliades a CCOO (per acord de la CS estatal de CCOO)
Durant la temporada de 2022 Puydu Fou España (parc temàtic) obrirà les portes d’un nou món de 30 hectàrees al cor dels Montes de Toledo on es podran viure grans emocions en plena natura gràcies a quatre grans espectacles diürns (tres interiors i un a l’aire lliure) , quatre poblats històrics i l’impressionant espectacle nocturn el “Sueño de Toledo.”

Aquests grans espectacles s’inspiren en grans esdeveniments històrics i figures de llegenda del nostre país. Efectes especials enlluernadors, sorprenents acrobàcies, posades en escena audaços i insòlites, decorats increïbles per fer somiar a tota la família. Cadascun dels grans espectacles diürns dura al voltant de 30 minuts, amb diverses funcions al dia, acollint de 1.800 a 2.400 espectadors per representació; sempre adaptant el programa a l’afluència de visitants de el dia perquè tothom pugui gaudir sense cues i esperes.

El visitant també podrà gaudir de quatre poblats d’època per endinsar-se encara més en la Història. Al capvespre serà el moment de tornar a veure l’escenari més gran d’Espanya: El Sueño de Toledo, un espectacle nocturn de 70 minuts de durada que fa viatjar al visitant a través de més de 1.500 anys d’Història espanyola.

Descompte del 5% a l’espectacle nocturn El somni de Toledo, i un 8% de descompte a l’entrada del Parc de dia ia l’entrada combinada.

Per aconseguir els preus específics per a CCOO cal entrar a https://servicios.ccoo.es/servicios/
fer clik en Puydu Fou, introdueix les teves dades DNI sense lletra i la teva clau (si no la tens pots dir que no recordes i t’ho facilitaran).
Un cop a l’apartat de Puydu Fou, al final de la informació veuràs un enllaç que diu “Enlace para la adquision de entradas, zona exclusiva de personas afiliadas. Tarifas aplicadas segun acuerdo CCOO” clic sobre el text i podràs realitzar l’operació d’adquisició d’entrades; tingues en compte que aquests preus són exclusius de CCOO i ja tenen els descomptes realitzats, són preus finals.
*En el cas de l’oferta pels dies de juliol (dimecres, dijous, divendres i diumenge) t’informa del preu final un cop has determinat el dia i escollit els serveis que has demanat. 


Tarifas Ccoo Puydufou
Image

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo