Poble Espanyol

Logo Poble Espanyol 2022 Pho

Preu especial afiliatas/des de CCOO per residents no residents tant adults com infantils a 9€ preu únic per venir a visitar el recinte del Poble Espanyol nomes a la entrada general (no s’aplica a ofertes puntuals , esdeveniments especials o activitats que requereixin pagament addicional) posa el teu codi al comprar la teva entrada online : CCOOPOBLE

Durant tot l’any consulta les diverses activitats amb descompte directe per a afiliades/ts

Volem convidar-vos a gaudir d’un gran espai a l’aire lliure, tallers d’artesania per a tota la família, peces úniques d’art contemporani al museu Fran Daurel i aprofitar a relaxar-vos a les terrasses que trobareu al recinte.

VESPRES DE NADAL 

Poble Español

Per segon any, tornen els Vespres de Nadal amb un cicle de concerts de gospel i blues per viure tota la màgia del Nadal i de la música a Barcelona. Com a part del repertori, les versions dels temes de Nadal més coneguts… Et sorprendran! A més, l’entrada inclou la visita a les decoracions i la il·luminació de Nadal abans dels concerts!

GOSPEL: gaudiu de concerts de gospel en un ambient espectacular. Gospel Messengers han creat un espectacle diferent per a cada dia, des de repertoris diferents a artistes convidades que us sorprendran:


2 de desembre: “Listen to the music” amb Messengers
9 de desembre: “Messengers & Theresa Kis”
16 de desembre: “Messengers meets Flamenco”
22 de desembre: “Messengers amb artista convidada”
28 de desembre: “Listen to the music” amb Messengers

BLUES: En 3 dates diferents podreu gaudir dels inspiradors ritmes del millor blues de Barcelona. Les bandes més destacades del panorama nacional oferiran des del blues més melòdic fins als estils més ballables.

8 de desembre: Big Mama Montse 

23 de desembre: Alex Zayas Band

27 de desembre: Chino Swingslide

Compreu les entrades pels VESPRES DE NADAL aquí: https://tickets.poble-espanyol.com/ca/1201-natalis/5665-vespres-de-nadal amb un descompte especial de -6€ amb el codi promo VULLVESPRES23 (és possible que es demani acreditació al comprador principal com a afiliat/ada de CCOO)

NATALIS

680x370 Racc65 Natalis

El Poble Espanyol es converteix en l’escenari perfecte per rebre el Nadal més màgic de Barcelona. Els protagonistes? Els mons màgics de Nadal!! Aquest any el Poble es converteix en quatre mons plens de màgia amb més de 20 decoracions i una il·luminació màgica que ompliran de joia els carrers del Poble perquè nens, nenes i adults feu un entranyable recorregut on l’esperit nadalenc estarà més present que mai.

Compra les entrades per NATALIS aquí: 

https://tickets.poble-espanyol.com/ca/1201-natalis/7352-natalis-entrega-la-teva-cartaamb un descompte especial de -3€ amb el codi promo NATALIS23 (és possible que es demani acreditació al comprador principal com a afiliat/ada de CCOO)
Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo