NH Hoteles

Nh Hotel Group Web

Fins a un 20% de descompte per a l’afiliació de CCOO

Renovat l’acord de col·laboració entre NH Hotels i la CS de CCOO per a l’any 2022.
La CS. de CCOO ha aconseguit una important millora de condicions per al conjunt dels afiliats i afiliades. L’acord assolit produeix una millora substancial sobre l’acord que es venia aplicant.

Oferta Nh 2022 para CCOO

Es tracta d’un descompte dinàmic entre el 10% i el 20% sobre la millor tarifa flexible disponible a tots els hotels de la cadena nacionals. Descompte aplicable en només allotjament per a qualsevol tipus d’habitació. Oferta aplicable tots els dies de l’any, variant el descompte en funció de l’ocupació i demanda de l’hotel a dates.

Pots fer la teva reserva al 916008013 donant el codi exclusiu per a persones afiliades 2200619858

Important: El codi només està actiu per telèfon, no s’aplica a la web de NH

Recorda que per aplicar el descompte és imprescindible presentar a l’hotel el certificat d’afiliació o el darrer rebut de pagament de la quota; sense aquest document no es realitzarà el descompte.

Actualitat COVID19: Consulta la informació més detallada sobre les mesures que estan prenent en els hotels NH per tornar a la normalitat amb totes les garanties de seguretat.
Us anunciem que, a més dels hotels que hem anat reobrint fins ara, podem avançar-vos i als que ho estaran properament Consulta la llista aqui

Nh Mesures COVID-19

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo