Gelateria BODEVICI

Logo Bodevici Zero Waste

10% de descompte per a l’afiliació de CCOO

Som Bodevici i estem molt contents de presentar-te la primera gelateria Zero Waste d’Europa. Si com nosaltres vols viure d’una manera més respectuosa amb el medi ambient i participar activament en la salvaguarda del nostre planeta, ens encantaria que formessis part de la nostra comunitat.

Bodevici és una marca sostenible de gelats ecològics elaborats artesanalment amb ingredients naturals i de primera qualitat, prioritzant els productes de proximitat i de comerç just. El nostre objectiu és utilitzar les millors matèries primeres procedents d’agricultura ecològica per a produir gelats de la manera més tradicional i sostenible.

A més ens esforcem per a desenvolupar fórmules cada vegada més sanes que tenen en compte les necessitats alimentàries d’un ampli ventall de persones que, d’una altra manera, no podrien gaudir del meravellós plaer de menjar-se un gelat.

Vine a conèixer-nos a la nostra gelateria Bodevici a Barcelona del carrer Torrijos 21, 08012 i gaudeix d’un descompte del 10% per l’afiliació de CCOO i els familiars de primer grau, imprescindible acreditar afiliació a CCOO mitjançant carnet, rebut o e-carnet. Moltes gràcies i salut! 🙂

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo