FILMIN

Logo Filmin Web Ccoo
Banner Filmin Ccoo 1920x640 Cat

CCOO i Filmin han signat recentment un acord de col·laboració perquè l’afiliació de CCOO es pugui subscriure a Filmin amb unes condicions avantatjoses.

Des de CCOO creiem que és un acord important, ja que el cinema pot ajudar qui gaudeix de les pel·lícules a posar-se en la pell d’altres persones que viuen en diferents cultures i contextos, cosa que pot promoure la comprensió i l’empatia, valors intrínsecs de CCOO.

Filmin és una plataforma de reproducció en línia (streaming) singular que ofereix una àmplia selecció de pel·lícules de diferents gèneres, estils i països. Aquesta diversitat de contingut fa de Filmin una plataforma única i diferent de les altres.

Per ser de CCOO gaudeix de FILMIN amb un descompte de la quota anual, tot el cinema, sèries i pel·lícules on vulguis per només 70€ primer any (en lloc dels 84 euros habituals).(després d’aquest període s’abonarà la quota al preu normal vigent en aquell moment)
A més, podràs gaudir de les plataformes FILMIN i FILMINCAT amb tot el cinema en català amb el teu mateix usuari i contrasenya

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo