Cristina Hernando

Cristina Hernando. Metge de família i acupuntora

15% de descompte per a l’afiliació de CCOO

Realitza sessions d’acupuntura , massatge ki asai (harmonitzador i relaxant), massatge d’esquena amb ventoses (vigorós, per l’esquena contracturada) i l’espai de silenci (espai de meditació)

Cristina Hernando, treballa com a Metge de Família i Acupuntora, i li apassiona acompanyar les persones de ben a prop i estima la seva feina.

L’Acupuntura és una eina complementària que ajuda a millorar problemes de salut físics i psicològics/emocionals, aguts i crònics, molt freqüents en la nostra població. L’Acupuntura es basa en un coneixement antic i profund, forma part de la Medicina Tradicional Xinesa, i avui dia segueix essent molt útil per millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida d’una manera natural i harmoniosa.

Juntament amb l’Acupuntura, també realitza el programa Escolta Evolutiva ® basat en el mètode Tomatis, el massatge Ki assai (carícies a l’ànima) i el massatge d’esquena amb ventoses.


Pots trobar-la a les següents adreces i també es desplaça a domicili.

A Girona:

– Sanna Centre de Salut. Adreça: Carrer de Santa Eugènia, 163, 17006 Girona.

– Medicina Integrativa. Adreça: Carrer de Joan Maragall, 17, 17002 Girona.

A Cardedeu:

– Passeig Colom, número 106, baixos 2a, Cardedeu, CP 08440.

A totes les adreces el telèfon de contacte és 645815278, l’a/e de contacte: [email protected]


Descompte del 15% sobre els preus per a l’afiliació de CCOO, condicions igualment aplicables a familiars de primer grau (parella i fills i filles menors d’edat)

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo