Centro de estudios ADAMS

Logo Academia Adams Web

20% de descompte per a l’afiliació de CCOO

Aplicació dels descomptes que s’indiquen a continuació sobre el PVP vigent en cada moment, tant en Oposicions com en els Cursos Professionals, només per a las personas afiliadas amb una antigüitat minima de 3 messos
• Classes presencials: 20% sobre el preu de cadascuna de les mensualitats.
• Cursos Online: 20% en el preu del curs complet. No és aplicable al preu de les renovacions.

• Textos: 15% de descompte sobre el preu de cada llibre. En el cas d’adquirir la col·lecció completa (Modalitat Conjunta), el descompte serà del 5% al portar el preu de l’MC ja incorporat un 10% de descompte.
S’haurà d’acreditar l’efectiva afiliació mitjançant el e-Carnet, o amb un certificat que ha d’expedir CONC-CCOO a nom de cada persona afiliada. Per mantenir el descompte, ha de mantenir-aquesta afiliació durant el temps en què segueix matriculat en Adams. Per a la seva comprovació Adams podrà sol·licitar als beneficiaris que acreditin el manteniment de la condició que li va donar dret al descompte.
En qualsevol cas, la preparació en ADAMS de qualsevol oposició o curs, portarà amb si la utilització dels llibres que ADAMS hagi editat per al mateix i no es permetrà fotocopiar els mateixos.

Les classes son a Cor de Maria,8 de Girona o a carrer Bailen,126 de Barcelona,o a qualsevol altra instal.lacio habilitada per Adams

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo