Atam-Vive Libre

Logo Atam Vivelibre Web

VIVELIBRE és una innovadora solució per a ajudar a les persones amb necessitats de suport per a portar una vida més autónoma, i tambe als seus familiars. Es tracta d’un acord de CS de CCOO estatal
El sistema permet mitjançant una aplicació del mobil mantenir l’usuari en contacte amb un centre d’atenció permanent.

Renovat l’acord de col·laboració per al 2020 entre ATAM / Telefónica i la CS estatal de CCOO, pel qual totes les persones afiliades podran beneficiar-se dels serveis de Vivelibre amb una tarifa preferent per al nostre col·lectiu de 19,50 € mensuals.

ATAM és una institució sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública amb la finalitat de promoure la integració social de les persones amb discapacitat i dependents. Les organitzacions sindicals més representatives en el si de l’empresa participen en el Consell Rector, al costat de la companyia Telefónica. ATAM i SERVITELCO han desenvolupat una nova i innovadora plataforma de serveis per a l’autonomia de les persones amb necessitats de suport. LA PLATAFORMA DE SOLUCIONS INTEL·LIGENTS PER A L’AUTONOMIA PERSONAL (VIVELIBRE).

VIVELIBRE és una innovadora solució per ajudar les persones amb necessitats de suport a portar una vida més autònoma. El sistema permet mantenir a l’usuari en contacte amb un centre d’atenció permanentment. A l’pivotar sobre telèfon intel·ligent, VIVELIBRE maximitza tot el potencial de la tecnologia digital intel·ligent. D’aquesta manera es pot parametritzar el nivell d’alertes que desitgem personalitzant a l’màxim el servei; és un sistema proactiu en el qual els professionals contacten amb l’usuari quan es detecta que alguna cosa no va bé.

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo