« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Aturades als centres de treball en solidaritat amb Ucraïna

Cartell Concentracio Pau Democracia Solidaritat

Comissions Obreres i la Unió General de Treballadores i Treballadors reiterem la nostra condemna més enèrgica a la invasió russa d’Ucraïna. Aquest covard i il·legítim acte bèl·lic i la conseqüent guerra han de parar immediatament. Així mateix, expressem la nostra solidaritat amb la gent d’Ucraïna i especialment amb la seva classe treballadora, amb les víctimes al país i amb les i els treballadors ucraïnesos que resideixen a Espanya i que viuen amb dolor el drama de la guerra a la distància.

CCOO i UGT hem exigit que es prenguin totes les mesures necessàries perquè l’acció bèl·lica pari de manera urgent i les tropes russes es retirin del territori ucraïnès, que han ocupat violant la legalitat internacional, i es restitueixi la pau.

Per això, fem una crida als i les treballadores de Catalunya que el dimecres 9 de març es manifestin de manera silenciosa a l’entrada dels seus centres de treball de 12:00 a 12:05 hores, solidaritzant-nos així amb el poble de Ucraïna, demanant l’alto el foc i la immediata retirada de tropes russes del país.

Feu clic per descarregar-vos el cartell “Pau democràcia i solidaritat”