Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomesfoto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Dijous, 23 de febrer, a les 10 h, convocada conjuntament per CCOO i UGT

Assemblea de delegats i delegades a Barcelona


Foto
Aquest dijous, 23 de febrer, a les 10 h, es farà una assemblea conjunta de CCOO i UGT a Barcelona. En ella s'analitzaran els aspectes més negatius de la nova reforma laboral aprovada pel Govern del PP.

L'assemblea se celebrarà al Pavelló Municipal d'Esports de la Vall d'Hebron (Pg. Vall d'Hebron, 166-176 -metro línia 3, parada Montbau-), i comptarà amb la presència de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO, i Cándido Méndez, secretari general de la UGT.

Feu clic per veure:
- el targetó de l'Assemblea de delegats i delegades del 23-2-2012

L'Escola de Formació Sindical ha suspès tots els cursos que havien de tenir lloc aquest dia perque tant els formadors com els delegats i delegades es puguessin sumar a aquest acte.


20/02/2012

Afilia't aquí

i-gesform
Integra 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI