CCOO DEL BARCELONÈS HA PARTICIPAT EN LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE 2007

Com cada any, CCOO del Barcelonès ha participat de manera activa en la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

CCOO del Barcelonès continua reivindicant el dia sense cotxes, mobilització ciutadana molt efectiva, que permetia constatar que un dia a l’any és possible moure’s sense cotxe a les ciutats. Lamentablement, aquesta mobilització s’ha perdut per la voluntat expressa de les administracions, sobretot les municipals.

Les setmanes de la Mobilitat, que se celebren a tots els municipis del nostre territori, acostumen a passar sense gaire glòria i amb força pena, i solen ser massa folklòriques, massa institucionals i amb un impacte molt escàs sobre els ciutadans i les ciutadanes.

CCOO del Barcelonès ha desenvolupat actes simbòlics, basats en accions al carrer i centrats en donar a conèixer les nostres reivindicacions i propostes sobre la mobilitat i el transport públic.

Barcelona

El dia 27 de setembre, a la plaça de Sant Jaume, CCOO del Barcelonès va organitzar una actuació, amb la presència d’una màscara que simbolitzava el president Zapatero i un monòlit en què es reclamava més inversió per a un millor transport públic.

Els delegats i delegades de CCOO presents a l’acte van repartir un full amb les propostes i demandes concretes en termes de mobilitat per a la ciutat, en la qual estem treballant actualment.

Podeu veure la galeria d’imatges i el pdf del full informatiu.

Badalona

El dia 26 de setembre, a la plaça de la Vila, un tramvia de tela, gairebé de grandària natural, va centralitzar una concentració de delegats i delegades que van repartir abundantment tant les propostes del sindicat en relació amb el Pla de mobilitat urbana de la ciutat com les demandes concretes per millorar la xarxa i el servei del tramvia.

Podeu veure la galeria d’imatges i el pdf del full informatiu.

Sant Adrià de Besòs

El mateix dia 26, el nostre tramvia es va traslladar a la plaça de la Vila de Sant Adrià per distribuir el document on expliquem les nostres demandes sobre l’extensió de la xarxa del Trambesòs, la seva connexió amb el Trambaix per la Diagonal i l’activació de la connexió entre Badalona ‘ Gorg i Sant Adrià ‘ estació de RENFE per la rambla de La Mina, que ha de constituir la línia T-6, perquè avança amb un retard considerable.

Podeu veure la galeria d’imatges i el pdf del full informatiu.